Thursday, May 20, 2021

Rudarii ROMÂNI ne-romi din BEREVOIEȘTI au ținut sclavi pe ROMÂNI, FRAȚII LOR, nu romii

Romii învinuiți pe nedrept, prin confuzia corectitudinii politice SOROS, că RUDARII ETNCI ROMÂNI din BEREVOIEȘTI (ne-romi) au ținut ROMÂNI SCLAVI la Berevoiești

KANAL D provoacă RASISM contra ROMILOR, prin MANIPULARE, CIRC MEDIATIC

Emisiunile KANAL D sunt răspunsul unor servicii secrete, la DISCURSUL ONG-urilor fals ”rrome”, care învinuiesc românii că i-au ținut pe ”rromi” timp de 500 de ani în sclavie. Scopul acestor episoade difuzate de KANAL D este unul singur: SĂ AȚÂȚE URA ROMÂNILOR CONTRA ROMILOR, cu alte cuvinte, CONFLICT ETNIC. Ongiștii SOROS nu au informat corect opinia publică românească, despre CINE a ținut în sclavie țiganii timp de 500 de ani, și anume BOIERII, și BISERICA. Conducătorii Bisericii și boierii NU erau români, ci stareți greci, și boieri slavi. Deci nu poporul român i-a ținut pe țigani în sclavie. Însă și ongurile SOROS tot conflict etnic au vrut să provoace, adică să aprindă ura țiganilor ne-romi contra românilor.

Românii suferă de multe veacuri de rasism, respectiv identifică drept ”țigani” persoanele cu tenul închis. Rudarii însă sunt discriminați pe nedrept de către români, cu porecla de ȚIGANI. Rudarii susțin că ei țigani nu sunt, pentru că nimeni din strămoșii lor nu a vorbit vreodată limba țigănească. Rudarii susțin că ei sunt români, și au un strămoș comun, pe nume Dacea, ei fiind daci. Deci povara celor 500 de ani de sclavie nu aparține RUDARILOR. Rudarii care au prins sclavia (erau robi domnești) , au părăsit Țările Române în anii 1790, de frică să nu fie făcuți robi boierești sau mănăstirești. Sunt documente doveditoare, semnate de domnitorii Țărilor Române. Rudarii de astăzi, au venit în România după anii 1850 (după eliberarea din robie), când începuse construirea României moderne, și în școli se preda despre DACI. Deci, credința rudarilor că ar fi daci, provine după anii 1850.

Printre pionierii în cercetarea rudarilor de la începutul anilor 1920, putem enumera pe profesorul Nicolaescu – Plopșor, care a scris în articolul său, Gurbanele[1], că rudarii neagă vreo descendență țigănească, și că nu cunosc limba romilor, și nu-și amintesc că strămoșii lor ar fi fost robi. Apoi, Ion Chelcea[2] care scrie că rudarii se cred descedendenți ai dacilor, și își spuneau ”viermi ai lemnului”, sau ”viermi ai pământului”[3], autonim care nu ar fi acceptat NICIODATĂ de un rom autentic. Rudarii cred că se trag din daci, dintr-un strămoș comun, numit Dacea, după cum relata Ion Chelcea.

Vom analiza în premieră documentarele făcute de KANAL D, pentru a vedea MESAJELE SUBLIMINALE transmise poporului român. Aceste mesaje sunt bazate pe ideile stereotipale că romii sunt violenți, au moștenire culturală violența, și provoacă opinia publică românească să ceară ajutor Guvernului României împotriva ”țiganilor”, ”romilor”, ”rudarilor”.

KANAL D a exploatat confuzia rudar = rom, și, la ordinul serviciilor secrete, au plătit ongiștilor SOROS, minciuna celor 500 de ani de sclavie. Spun minciună, pentru că este cunoscut faptul că istoricul Nicolaescu Plopșor, scria în articolul său GURBANELE (Arhivele Olteniei, 1922), că rudarii nu-și amintesc ca strămoșii lor să fi fost sclavi. Și au dreptate, strămoșii RUDARILOR de astăzi NU AU FOST SCLAVI.

Analiza emisiunii ” Asta-i Romania! (17.09.2017) -Marturii SOCANTE in cazul sclavilor de la Berevoiesti! Editie COMPLETA” 27,288 views•Sep 18, 2017

https://www.youtube.com/watch?v=1ywQI5ghC8U&t=2942s

De la minutul 41:05, jurnalistul Florian Bichir, ”Când am văzut imaginile alea,…dar ce a făcut restul vecinilor, ce a făcut comunitatea. O comunitate sănătoasă de ROMÂNI PUR-SÂNGE, cum suntem noi, nu existau astfel de fapte.” Florian Bichir (min. 54:59) intervine cu cuvintele: ”…trebuie duși la duhovnic, psihiatru, să-i umanizezi, că la pușcărie nu rezolvi nimic, trebuie umanizați cumva…”... ”nu o să vedeți nici o umbră de regret, inimă de român în halul ăsta? N-am văzut.”

De la minutul 58:04, ”angajatul de la Brigada de combatere a criminalității e OM, spune că nu va uita probabil niciodată, imaginea băiatului care atârna, resemnat în lanțuri: ”în dimineața în care s-au efectuat descinderile, am găsit acea victimă legată cu lanț, și lacăt, acel minor, atârnat de o sfoară.”

Reporter Mihai Ghiță: ”nu l-ați legat dumenavoastră, nu? Pentru că doamna spune că l-ați legat dumneavoastră, înainte cu 5 minute.” 

Polițist:”da, dumnealor sunt liberi să spună, probele, în schimb, vorbesc.”

Doctorul Cristian Andrei, de la minutul 59:17 – ”Eu am stat de vorbă cu mulți romi, în ultimii ani, acolo unde locuiesc ei, și unde trăiesc. Astăzi am cunoscut un sat normal, și oamenii spun că n-au știut nimic din cele întâmplate. Bineînțeles că au știut, însă li s-a părut normal. Pentru că după ce vreme de secole romii au fost în robie LA ROMÂNI, acum există un fel de emancipare pe jumătate, adică să faci un ban, să exploatăm pe cineva, prin muncă, să aducem la muncă pe cineva, ca să ne fie mai bine. NUMAI CĂ PENTRU A FI STĂPÂN DE SCLAVI, SE CERE UN PIC DE NOBLEȚE, PUȚINĂ ȘCOALĂ POATE, UN PIC DE VIZIUNE, ȘI DE MILĂ CREȘTINEASCĂ EVENTUAL. Și aceasta încă nu există. Romii de aici sunt la jumătatea drumului. Au aflat că se poate mai mult, dar încă nu știu cum se face.”

Analiza emisiunii ”Asta-i Romania! (13.08.2017) - Drama fratilor, tinuti sclavi la Berevoiesti! Editie COMPLETA” 156,842 views•Aug 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0QGOXTxKS5g&t=2622s

Protagoniștii sunt ”frații Bratu”. Crainicul recunoaște că ”deznodământul…fără implicarea dumneavoastră nu era posibil”, adică opinia publică a fost inflamată prin televiziunea KANAL D, pentru ca organele de ordine să ia măsuri.

Doctor psihoterapeut Cristian Andrei pune următoarele întrebări fraților Bratu:

”Ai senzația că oamenii aceia sunt animale, nu oameni? Adică n-ai văzut nici un pic de latură de om în ei? Niciodată, nici măcar după ce mâncau, și erau sătui? Nici când punea muzică? Nu exista milă la ei? Niciodată? Nici măcar la o femeie, sau la un copil? Toți! Ce aveau cu tine, oare?”

La toate întrebările doctorului Cristian Andrei, frații Bratu răspund afirmativ, adică ”acei oameni din Berevoiești sunt animale”, cu referire la numele de ”romi”, tradus prin corectitudine politică, nu istorică.

Dan Bratu, victimă, spune că era bătut cu ciocanul în cap, că era legat cu lanțurile, seara, să nu fugă (minutul 15:40).

Poporul român asociază ”țiganul cu ciocanul”, deci imaginea evocată de emisiunea KANAL D, este foarte puternică la nivelul mentalului colectiv. Singura problemă este aceea că rudarii nu sunt fierari, iar locuitorii satului Berevoiești NU SUNT ROMI indieni, ci RUDARI egipteni/bulgari. Romii sunt fierari, și nu rudarii. Rudarii lucrează lemnul, nu fierul.

La minutul 16:17, pe burtieră apare scris cu litere mari ”SCLAVI ÎN LAGĂRUL DE LA BEREVOIEȘTI”, cu referire clară la LAGĂRELE NAZISTE, în care romii au fost trimiși.

La minutul 17:49, crainicul KANAL DE spune ”nevoia de bani, după moartea bunicii, i-a transformat în sclavii ROMILOR de la Berevoiești, unde au îndurat iadul pe pământ.”

La minutele 24-25:05, doctorul  Cristian Andrei, răspunzând la fraza crainicei KANAL D, care a spus că ”niște băieți se uitau cu dispreț la frații Bratu”, declară că ”Povestea schimbă totul. Dacă eu iau de aici de jos o pietricică (ridică o piatră de jos), și vă spun că această pietricică albă a fost în mâna lui Mihai Eminescu, atunci când s-a întâlnit prima oară cu Veronica Micle, ați putea da și bani pe ea. Povestea face tot, și de aceea, povestea lor merită să fie cunoscută.”

Analizând elementele discursului domnului doctor, vedem simbolismul manipulativ: piatra de culoare ALBĂ, și simbolul poporului român, poetul Mihai Eminescu, și iubirea lui pentru Veronica Micle. Practic, doctorul psihoterapeut Crisitian Andrei, se folosește de simbolul culorii ALBE , care reprezintă ROMÂNII, dar și de numele lui Eminescu, ale cărui poezii sunt cunoscute de orice român, de la școală, pentru a provoca mesajul de unitate al poporului români, bazat pe naționalismul ALBILOR, și cultura eminesciană.

La minutul 28:57, frații Bratu, răspund CIUDAT, cu LIMBAJ POLITIC CORECT, la propunerea doctorului Cristian Andrei: ”tare m-aș duce și eu până în Berevoiești, acolo, la ei.”. Frații Bratu răspund CORECT POLITIC: ”la Berevoiești? E plin de romi”, deși la Berevoiești NU SUNT ROMI, ci RUDARI. Iar RUDARII DECLARĂ CĂ SUNT ROMÂNI, NU ROMI. E ciudat, pentru niște victime ale RUDARILOR ROMÂNI din Berevoiești, care nu se declară a fi romi. Din nou, expresia ”plin de romi”, traduce expresia românească ”plin de țigani”, care are sensul de a îngrozi oamenii.

Vina totală este atribuită DOAR ROMILOR, de către frații-victime Bratu, care răspund doctorului Cristian Andrei ”erau și români și romi amestecați?”, ”români nu”, răspunde victima Bratu (iar KANAL D chiar pune pe ecran propoziția care EXCLUDE românii din Berevoiești, deși rudarii din Berevoiești se declară ROMÂNI, nu romi), iar doctorul Cristian Andrei continuă: ”numai romi”.

La minutul 29:45, reporterul KANAL D susține că la Berevoiești au fost timp de ani de zile sclavi 70 de oameni. Declara aceste lucruri în 2017, iar în 2021, cifra scade la 40…https://www.youtube.com/watch?v=0QGOXTxKS5g&t=2622s

La mintul 30:7 Doctorul Cristian Andrei, manipulativ, îi întreabă pe frații Bratu: ”da tu ce crezi, copiii, ăia de 5 ani, de 10 ani, mai micuți, gândesc la fel?” Victima Bratu susținea că și copiii îl băteau. La care doctorul Cristian Andrei spune ”asta-i cel mai grav, că-i învățau și pe ăia mici să facă la fel, ca o haită așa, aveau o plăcere din asta?”

La Centrul de recuperare neurologică Maria, din Brașov, îngrijitoarele spun, plângând de mila fraților Bratu: ”suntem în România,… să o ducem rău, să fim sclavii ALTORA. Deci chiar nu se poate, nu vede GUVERNUL nostru prin ce trecem, nu vede PREȘEDINTELE ȚĂRII?” (min 39:47) https://www.youtube.com/watch?v=0QGOXTxKS5g&t=2622s

Domnul doctor Cristian Andrei, în emisiunea de anul acesta, 2021, ”Asta-i Romania - “Stapanii” sclavilor de la Berevoesti, gratiati, in timp ce victimele lor se sting” (https://www.youtube.com/watch?v=5TnetwnIuxA&t=8s), declară, jucând rolul de judecător imparțial, la minutul 2:39 – 2:41, că victimele ”romilor” de la Berevoiești ”arătau mai bine când erau în SCLAVIE, decât acum, când sunt în grija statului, ca s-o spun direct.”

Crainicul Kanal D afirmă (min. 2:52):

”Berevoiești, cel mai șocant caz de sclavagism modern, care a îngrozit nu doar România, ci și o întreagă Europă. Zeci de tineri și copii, ținuți prinzonieri în lanțuri, ani la rând, și puși să muncească, pînă la epuizare, înfometați, și abuzați sexual. Un dosar stufos, care acum, după 5 ani, e aproape închis, și care va intra în istoria neagră a justiției. 38 de persoane au trecut rând pe rând prin fața anchetatorilor. Dintre ele, numai 8 se află azi după gratii. Stăpânii, membrii A ȘASE CLANURI DE ROMI, găsiți vinovați de toate ororile, se pregătesc să redevină oameni liberi, după ce ani la rând și-au făcut lagăre în propriile curți. Sclavii lor însă sunt nenorociți pe viață.”

Ce doi frați Bratu, deși în urmă cu un an, după analizele medicale, aveau rezultate bune, în Centrul de îngrijire și asistență Pitești, au ajuns într-o stare groaznică. Alfăm aceste lucruri de la Cristiana Anton, șef la DGASPC Argeș (min 4, https://www.youtube.com/watch?v=5TnetwnIuxA&t=8s). Cu alte cuvinte, starea de sănătate a fraților Bratu s-a deteriorat, de vină fiind bătăile cu ciocanul încasate de RUDARII (ne-romi, nota noastră) de la Berevoiești.

”Ne reîntoarcem la Berevoiești. Vrem să vedem ce se întâmplă cu cei găsiți vinovați că i-au sechestrat timp de 8 ani, zeci de sărmani, pe care i-au transformat în proprii sclavi.” (min 4:14 https://www.youtube.com/watch?v=5TnetwnIuxA&t=8s)

Min 5: ”Vrem să-i privim în ochi pe cei care s-au crezut dumnezei, și au îngenuncheat după PROPRIA LEGE, zeci de destine.” … ”Sunt foc și pară că sunt deranjați, și recurg la ce știu ei mai bine…la INTIMIDARE.”

73,013 views•Mar 28, 2021 https://www.youtube.com/watch?v=5TnetwnIuxA&t=8s

Min 5:43 Doctor psihoterapeut Cristian Andrei: ”Este încă o învățătură pe care am primit-o de la un bulibașă, în urmă cu 4 ani de zile: ”DOMNU DOFTOR, să știți că noi, când vorbim românește, noi nu spunem niciodată adevărul. Noi numai dacă vorbim țigănește, spunem adevărul între noi, dar ce să fac, dacă dumneavoastră nu înțelegeți?” Acest lucru arată foarte clar că aceste comunități sunt închise, că ele se bazează pe membrii lor cei mai puternici, că nu au o speranță de intervenție din partea statului, sau din partea unui sistem educațional. Ei își fac educația, ei își creează valorile așa cum se pricep. Și atunci apar aberații, violența, sclavia, forme de discriminare, să nu credeți că romii sunt doar victime ale discriminării, sunt și autori fervenți de discriminare. Se discriminează între ei, de exemplu, destul de mult. Și acestea sunt adevăruri care merită spuse și cunoscute.”

Min 7:37 Domnul doctor psihoterapeut Cristian Andrei: ”romii povestesc despre pușcărie, cum povestesc alții despre armată.”

(Mar 28, 2021 ” Asta-i Romania - “Stapanii” sclavilor de la Berevoesti, gratiati, in timp ce victimele lor se sting”)

Domnul doctor psihoterapeut Cristian Andrei oare nu știe că locuitorii satului Berevoiești nu sunt romi, ci rudari? Iar rudarii se declară ROMÂNI, pentru că NIMENI, NICODATĂ din strămoșii lor nu a vorbit vreun dialect al limbii romani (țigănești).

Min. 8:30: ”Au racolat zeci de tineri săraci, pe care i-au trata mai rău ca în Evul Mediu. Biciuiți și puși la muncă, umiliți, depersonalizați, și hrăniți doar cu resturi. Mulți s-au stins înainte să se știe ceva de soarta lor. Alții au scăpat cu viață, dar nu mai sunt oameni.”

Inculpata, Silvia Grancea, se apară, spunând ”eu eram, domne, bărbat?”, la acuzația reporterului KANAL D, care o învinovățește: ”ați bătut un om TIMP DE ȘASE LUNI, până a ajuns în spital.” Min. 11:37

La minutul 11:46, inculpata Silvia Grancea, dezvinovățindu-se, spune reporterului KANAL D, ”nu-I adevărat, uite, să întrebați dumneavoastră, toți RUDARII.” Silvia Grancea, deși a făcut ÎNCHISOARE NEVINOVATĂ, neagă cu tărie că frații Bratu ar fi fost ținuți în sclavie de ea, sau bărbatul ei.

Silvia Grancea, văcăreasa satului, după cum singură se recomandă, este acuzată cu o îndrăzneală nemaipomenită, de reporterul Mihai Ghiță și toată echipa sa, că ar fi ținut sclavi ROMÂNI. Mai grav, POLIȚIA a confiscat banii rudarilor. Se știe că rudarii muncesc cinstit lemnul, fac obiecte din el, cum ar fi linguri, covate, mături. Emisunea KANAL D i-a DEMONIZAT PE ROMI prin RUDARI (denumindu-I incorrect ROMI) că i-ar fi pus la cerșit pe ROMÂNI, și ar fi mâncat ei mâncarea bună, iar resturile le-au dat sclavilor români. Banii confiscați de poliție, și prezentați în emisiunea KANAL D, nu erau atât de mulți, așa cum susținea poliția. Organele de poliție susțineau în emisiunea KANAL D că rudarii din Berevoiești joacă rolul de săraci, dar sunt bogați, din exploatarea românilor și cerșit.

Mă întreb OARE PE CINE AU SUPĂRAT rudarii din Berevoiești, încât de 5 ani se face un circ mediatic atât de intens prin ei contra romilor? Se pare că au supărat acei rudari pe cineva, și acel CINEVA s-a gândit să se răzbune pe ONG-urile fals-rrome care au invadat opinia publică cu spectrul celor 500 de ani de sclavie al romilor la români.

Generalizarea păcatului, a sclaviei, contra tuturor romilor, este îngrijorătoare,

 Doctorul Cristian Andrei a ”lucrat” ca la carte mentalul colectiv românesc prin apelarea la simbolul ”pietricelei albe” (simbol folosit în cartea Apocalipsa, dar și symbol al rasei albe), și la Eminescu. Doctorul Cristian Andrei susținea ”nu vreau să-i transform în mucenici pe frații Bratu”, când de fapt EXACT acest lucru l-a făcut. Acest doctor psihoterapeut, domnul Cristian Andrei, a provocat URA românilor contra romilor, prin faptul că a fost special ales să manipuleze poporul român prin tehnici de psihologie fină, căci dumnealui este în domeniu.

Romii sunt prezentați ca animale, fără umanitate, femeile lor mai rele decât orice bărbat violent. O întreagă etnie, și o întreagă cultură sunt DEMONZIATE de 5 ani, fără ca SOROSIȘTII de serviciu Gelu Duminică, Ciprian Necula, Delia Grigore, Mihai Neacșu, etc…, să iasă la luptă în apărarea romilor. Limba romilor este demonizată de domnul doctor psihoterapeut Cristian Andrei, care afirmă că romii spun adevărul doar când vobesc țigănește. Adică romii când vorbesc românește sunt veșnic mincinoși. Ce facem cu rudarii din Berevoiești, care nu sunt romi, și niciodată, nimeni din strămoșii lor nu a vorbit limba romilor? Limba maternă a rudarilor este limba română.

Doctorul psihoterapeut Cristian Andrei apără Biserica Ortodoxă, apără SCLAVIA INUMANĂ practicată timp de 500 de ani, când o declară PLINĂ DE NOBLEȚE ȘI MILĂ CREȘTINEASCĂ, prin cuvintele:

NUMAI CĂ PENTRU A FI STĂPÂN DE SCLAVI, SE CERE UN PIC DE NOBLEȚE, PUȚINĂ ȘCOALĂ POATE, UN PIC DE VIZIUNE, ȘI DE MILĂ CREȘTINEASCĂ EVENTUAL. Și aceasta încă nu există. Romii de aici sunt la jumătatea drumului. Au aflat că se poate mai mult, dar încă nu știu cum se face.”

Domnilor Cristian Andrei, și Mihai Ghiță, poate știți domniile-voastre cum se face SCLAVIA MINȚILOR prin propaganda și manipularea românilor, pentru a-i urî pe romi.

Bibliografie

1 - C. S. Nicolaescu-Plopşor, Gurbanele, Arhivele Olteniei, Ianuarie 1922, N. 1.

2 - Ion Chelcea, Câteva observațiuni etnografice asupra rudarilor din Muscel, în Natura, nr. 5, 15 mai 1934, p. 26 și p.28.

3 - Originea rudarilor, P. 313, în Societatea de mâine, Anul VIII, Cluj, 1 si 15 Sept. 1931 Nrele 16-17

No comments:

Post a Comment

Rudarii ROMÂNI ne-romi din BEREVOIEȘTI au ținut sclavi pe ROMÂNI, FRAȚII LOR, nu romii

Romii învinuiți pe nedrept, prin confuzia corectitudinii politice SOROS, că RUDARII ETNCI ROMÂNI din BEREVOIEȘTI (ne-romi) au ținut ROMÂNI S...